Terug

De jeugd heeft de toekomst!

Of die stelling opgaat voor jouw vereniging is de vraag. Misschien richten jullie je met name op volwassenen en is dat ook de doelgroep waarin jullie nieuwe leden zoeken. Ben je echter wel van mening dat jeugd de toekomst heeft binnen jullie vereniging, dan kan samenwerking met het (basis)onderwijs daarbij helpen.

Kennis delen

Badminton Nederland is van mening dat een goede samenwerking met het onderwijs zeker bijdraagt aan de promotie van de badmintonsport en de aanwas van nieuwe leden bij verenigingen. Het moet echter wel op een goede manier georganiseerd worden om succesvol te zijn.

Verenigingen die zich richten op het aantrekken van nieuwe jeugdleden kunnen op ondersteuning rekenen vanuit Badminton Nederland. Maar verenigingen kunnen ook van elkaar leren. Zo is bekend dat vele verenigingen al samenwerken met het onderwijs, waarbij enkele zeer succesvol zijn.

Deel jullie ervaringen via onze vragenlijst

Om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen in hun acties om samen te werken met het onderwijs willen wij in kaart brengen welke ervaringen verenigingen in het land al hebben, wat succesfactoren zijn en leermomenten en welke andere organisaties mogelijk een bijdrage (kunnen) leveren?

We willen jullie vragen om als vereniging een korte enquête in te vullen waarin we dieper ingaan op de samenwerking tussen verenigingen en onderwijs. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 10 minuten.

Klik hier om de online enquête te openen.

Win kaarten voor het Carlton NK Badminton 2017! Onder de snelle invullers verloten wij vrijdag 3 februari om 12.00 uur 5x2 vrijkaarten voor het Carlton NK Badminton, komend weekend in Topsportcentrum Almere!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×