Terug

DECATHLON PERFLY Italian International 2019

Gisteren hebben in Milaan de kwalificaties plaatsgevonden voor de DECATHLON PERFLY Italian International 2019, onderdeel van het International Challenge circuit. Vandaag start het hoofdtoernooi dat nog tot en met zondag 15 december duurt.

Mannenenkel

Timo Stoffelen, Joran Kweekel en Aram Mahmoud zijn uitgeschakeld in het kwalificatietoernooi, door nederlagen tegen respectievelijk de Tsjech Ondrej Kral (11/21, 13/21), met 7/21, 18/21 van Søren Hald en 20/22, 15/21 van Ditlev Jaeger Holm beiden uit Denemarken.

Vrouwenenkel

Soraya De Visch Eijbergen begint haar eerste ronde tegen Anura Prabhudesai uit India. Gayle Mahulette heeft zich na twee overwinningen in de kwalificaties geplaatst voor het hoofdtoernooi en neemt het daar nu in op tegen als vierde geplaatste Duitse Yvonne Li

Mannendubbel

Ruben Jille en Ties van der Lecq beginnen hun toernooi tegen de broers Christo en Toma Junior Popov uit Frankrijk. In de kwalificaties zijn de koppels Timo Stoffelen/ Lars Kros en David Sugiharto/ Soren Opti uitgeschakeld.

Vrouwendubbel

Het koppel Charissa Kuiper/ Daphne Janssen neemt het in de eerste ronde op tegen het als tweede geplaatste Russische duo Ekaterina Bolotova/ Alina Devlatova. Iris Tabeling en de Zwitserse Nadia Fankhauser zijn als achtste geplaatst en beginnen ook tegen een koppel uit Rusland: Anastasiia Kurdyukova/ Anastasiia Shapovalova.

Gemengddubbel

In het kwalificatietoernooi verloor het koppel Lars Kros/ Daphne Jansen met 17/21, 13/1 van Emil Lauritzen/ Emilie Furbo uit Noorwegen en wisten Timo Stoffelen en Charissa Kuiper ook niet te winnen. Zij verloren met 21/14,18/21,17/21 van het Italiaanse duo Gianmarco Bailetti/ Martina Corsini.

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×