Terug

Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar

Zet jouw vereniging in de schijnwerpers! Laat zien hoe gaaf jouw vereniging is. En, Badminton Nederland helpt de eerste tien badmintonverenigingen met de aanvraag!

UPDATE 28 maart 2018 - 09.22 uur

Wij gaan jouw vereniging helpen met de nominatie!

Dit jaar wordt voor de eerste keer de verkiezing Vereniging van het Jaar georganiseerd. Het is een initiatief van NOC*NSF, de Rabobank, LKCA en Kunstbende (Partners in Sport en Cultuur). Uiteraard hopen wij dat een of meerdere badmintonverenigingen in Nederland zich zullen aanmelden! Goed voor de promotie van onze sport.

Badminton Nederland helpt jou en jouw vereniging graag!

Dit is ons aanbod voor de eerste 10 badmintonverenigingen die zich gaan aanmelden:

  1. Wij lopen graag met jou en jouw vereniging het aanmeldformulier door om voor jouw vereniging de kans zo groot mogelijk te maken dat je genomineerd wordt en wellicht in jouw gemeente, jouw provincie of zelfs in heel Nederland Vereniging van het Jaar wordt.


  2. Om je op weg te helpen met de wijze waarop je je aanmelding bij de verkiezing zo goed mogelijk vorm kunt geven, hebben we een handige TIPlijst samengesteld.

    Download die lijst hier (PDF)

  3. Neem snel contact op met Jerry Helmers die namens Badminton Nederland de eerste tien verenigingen inhoudelijk zal ondersteunen om de kans op een nominatie zo groot mogelijk te maken.

    Doe dit wel uiterlijk vóór 5 april 2018, want de deadline bij de verkiezing zélf is 9 april.

    Het mailadres is: jhelmers@badminton.nl

  4. En, mocht jouw vereniging daadwerkelijk genomineerd worden, dan ondersteunen we uiteraard ook met de verdere promotie!


We kijken zéér uit naar de eerste 10 badmintonverenigingen die zich bij ons melden!


Hieronder lees je het oorspronkelijke bericht zoals dit op 16 maart was gepubliceerd:


Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Alle sport- en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen via www.verenigingvanhetjaar.nl.

De sport- en cultuurverenigingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Dus meld je vereniging aan en zet jouw club in de schijnwerpers! Aanmelden kan tot 9 april, daarna kan er op jouw vereniging gestemd worden. Voor het werven van zo veel mogelijk stemmen, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal op de website. Mensen die hun stem uitbrengen op jouw vereniging maken ook kans op leuke prijzen.

Vereniging van het Jaar

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.verenigingvanhetjaar.nl

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×