Terug

Veel beslissingen op Victor Dutch International in Wateringen pas na 3 games. Volop spanning in de Velohal!

De tweede dag van het Victor Dutch International in Wateringen ging vrijdag 9:00 uur van start. Het hoofdtoernooi had extreem veel wedstrijden die beslecht werden in drie games om te komen tot de kwartfinales.

De hoogstgeplaatste speler in het mannenenkel, Engelsman Penty, wist de zaterdag te bereiken.

De jonge Nederlander Aram Mahmoud - een paar jaar geleden gevlucht uit Syrië en nu spelend in ons land - strandde helaas in de eerste ronde nadat hij zich een dag eerder verrassend had geplaatst voor het hoofdtoernooi

Resultaten van de Nederlandse spelers

Nick Fransman won de eerste ronde, maar was daarna genoodzaakt op te geven vanwege een blessure. Deborah Jille stuitte op een snel spelende Indiase en verloor in drie games. Ook beide finalisten van de Nederlandse Kampioenschappen, Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette respectievelijk geplaatst als vierde en zesde in de vrouwenenkel, werden uitgeschakeld in de eerste ronde van het hoofdtoernooi.

Het als eerste geplaatste Russische mannendubbel Abramov en Zinchenko is door, terwijl de als tweede geplaatste Belgen Dierickx en Golinski in de tweede ronde werden gestopt door het Deense duo Hybel en Thyrri. 

Bij de vrouwendubbel trok het als eerste geplaatste koppel zich terug, waardoor Chang en Cheng uiteindelijk de zaterdag bereikten. Ook Deborah Jille en Imke van der Aar wisten zich met gemak te plaatsen!

Alex Vlaar en Myke Halkema van Le Sportif Credit Velo stonden in de derde game voor met 19-16, maar wisten de winst helaas niet naar zich toe te trekken. De als eerste en tweede geplaatste koppels van de gemengd dubbel plaatsten zich voor de kwartfinales.

Veel bezoek, hoogstaande wedstrijden

Er waren meer dan 60 bezoekers in Wateringen die de prachtige hoogstaande wedstrijden live hebben meebeleefd. 

Zaterdag 14 april wordt nog meer spanning en sensatie verwacht. Kom dus kijken! Iedereen is van harte uitgenodigd om in Wateringen de Victor Dutch International te bezoeken.

Met dank aan Paul de Graaf, toernooidirecteur Victor Dutch International.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×