Terug

Erepenning voor BAN vrijwilligers

Anouk Molenkamp en Edwin de Groot, vrijwilligers van badmintonvereniging BAN, werden op 17 juni verrast met een erepenning van Badminton Nederland.

Uit handen van algemeen manager Barbara Mura en manager PR Dick Oosterbeek ontvingen Anouk en Edwin de erepenning als dank voor hun jarenlange vrijwilligerswerk. Daarmee heeft BAN inmiddels al 9 vrijwilligers met deze hoge landelijke onderscheiding. 

Anouk kreeg het 'badmintonvirus' van haar ouders mee en geeft al jaren training aan junioren. Daarnaast verzorgt zij badmintonclinics bij de Koningsspelen, badminton kennismakingslessen op basisscholen en bij de BAN open dagen. Anouk is tevens lid van de BAN wervingscommissie.

Edwin geeft wekelijks training aan enkele groepen junioren. Hij is lid van de BAN barcommissie en een ware ambassadeur voor de badmintonsport. 

Het BAN bestuur organiseerde zaterdag een gezellige en drukbezochte barbecue om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen speelseizoen. Er werd afscheid genomen van enkele vertrekkende vrijwilligers en enkele anderen werden extra in het zonnetje gezet. BAN-voorzitter WimJan Egtberts sprak, namens het bestuur en de leden, zijn grote waardering uit voor alle BAN vrijwilligers. 'Met elkaar vormen de vrijwilligers de smeerolie van de vereniging. Zij zorgen ervoor dat de machine geolied blijft lopen.' 

Meer foto's en informatie over BAN op de website www.banbadminton.nl 

via BAN

Img 7762

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×