Terug

Extra geld voor jullie clubkas!

In deze moeilijke tijden is het als vereniging een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Ook financieel kunnen het uitdagende tijden zijn. Badminton Nederland is er om, juist in deze tijd, verenigingen te ondersteunen en is op zoek gegaan naar een mogelijkheid voor verenigingen om op een eenvoudige wijze toch extra geld te genereren voor de clubkas. Wij zijn hierbij uitgekomen op SponsorKliks.

Via SponsorKliks kun je als vereniging op een eenvoudige manier extra geld genereren voor jullie clubkas. Door als vereniging (gratis) deel te nemen aan SponsorKliks kunnen jouw leden een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het hen een cent extra kost!

Bestellen zij bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd of winkelen bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia dan kunnen jullie als vereniging hiervoor geld ontvangen voor jullie clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar jullie vereniging. En nogmaals, het kost jullie leden niets extra!

Door de samenwerking tussen Badminton Nederland en SponsorKliks wordt er op maandag 30 november speciaal voor Badminton Nederland leden en gratis webinar georganiseerd. Wil je weten hoe jij als vereniging succevol deel kunt nemen aan SponsorKliks, meld je dan nu aan voor de gratis webinar op 30 november a.s.

Gratis webinar succesvol deelnemen aan SponsorKliks

Gratis webinar succesvol deelnemen aan SponsorKliks

Klik hier om je aan te melden

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×