Terug

Geslaagde kaderdag voor wedstrijdfunctionarissen

Op zaterdag 30 augustus 2019 vond in Hotel de Buizerd in Noord-Scharwoude de jaarlijkse kaderdag plaats voor de wedstrijdfunctionarissen.

Tijdens deze kaderdag, waar 39 wedstrijdfunctionarissen aanwezig waren, stonden er diverse activiteiten op het programma.

Na de ontvangst gingen de scheidsrechters en de referees de kennistoets maken. Deze kennistoets bestaat uit drie onderdelen om de kennis van de spelregels en de terminologie te testen. Dit jaar hadden alle aanwezige scheidsrechters en referees de kennistoets met succes afgelegd.

Na de lunch begonnen de wedstrijdfunctionarissen aan de vergadering. Naast gastspreker Maarten van Koolwijk van Bondcenter die uitleg heeft gegeven over het declaratiesysteem waar de wedstrijdfunctionarissen mee gaan werken, stonden ook de jaarlijkse punten zoals de terugkoppeling van de kennistoets, de uitleg over nieuwe spelregels op de agenda.

Ook werd er aandacht besteed aan de wedstrijdfunctionarissen die dit jaar zijn geslaagd voor hun opleiding, die promotie hebben gemaakt of die hebben besloten om te stoppen als wedstrijdfunctionaris. Na afloop van de vergadering was er nog een borrel waarmee de geslaagde kaderdag werd afgesloten.

Foto''s Badminton Nederland

Img 20190902 Wa0000
Img 20190902 Wa0001

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×