Terug

Woensdag 17 april, 18.30 uur selectiedag RTC Breda

“Goed getrainde jeugdspelers, is de toekomst van een vereniging…” Verras kinderen, die hiervoor in aanmerking komen, met een GRATIS deelname aan de Badminton Selectiedag bij RTC-Breda op 17 april 2019.

Je ziet steeds vaker kinderen, die de trainingen bij RTC-Breda volgen of gevolgd hebben, op verrassend goed niveau presteren tijdens de competitie, ook al in Seniorenteams en ook bij toernooien. Dit is in het belang van de kinderen, maar ook goed voor de resultaten van de verenigingen. Ook stromen er ´echte´ talenten door naar een hoger trainingsniveau. RTC-Breda is sinds 2007 een onafhankelijk, erkend en gecertificeerd trainingscentrum voor kinderen uit Brabant. Zij trainen fanatiek in opeenvolgende niveaugroepen, onder leiding van een hoofdtrainer en een aantal SL3-gediplomeerde trainers, die jaarlijks bijgeschoold worden met de nieuwste trainingstechnieken. De leeftijdscategorie is in principe van ca. 8 t/m 15 jaar, maar ‘oudere’ gevorderde kinderen kunnen de trainingen blijven volgen tot de leeftijd van 17 jaar. Maar…. hoe jonger, hoe beter! Kinderen die door de selectie komen, kunnen met de trainingen starten begin september 2019.

Selectiedag is op: ● woensdagavond 17 april 2019, ● in het Racketcentrum in Breda, ● aanvang 18.30 uur. Hiervoor kunt u weer kinderen opgeven via het aanmeldformulier op de website: www.RTCbreda.nl op pagina ‘Selectiedagen’. Zij worden op die dag beoordeeld of zij voldoende basis beheersen en ouders krijgen in die tijd de nodige extra informatie.

Bijgevoegde flyer (2 op A4) kunt u gebruiken om uit te delen aan de potentiële kinderen/ouders.

RTC-Breda is een onafhankelijk en door Badminton Nederland gecertificeerd trainingscentrum en is een van de 9 officiële Badmintonscholen in Nederland. De kinderen die nu trainen komen van 15 verschillende verenigingen. Zie voor meer info op: www.RTCbreda.nl

RTC

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×