Terug

Gratis Woosh! reserveringsmodule voor verenigingen

Goed nieuws voor badmintonverenigingen! Zojuist is aangekondigd dat vanaf 19 mei de maatregelen rondom de binnensport worden versoepeld. Wil je als vereniging op een veilige en verantwoordelijke manier je leden weer ontvangen? Vergeet dan niet om je reserveringsinstellingen te updaten, of vraag direct toegang aan als jouw vereniging nog geen gebruik maakt van de gratis Woosh! reserveringsmodule.

Direct aan de slag met de reserveringsmodule? Stuur dan nu een mailtje naar info@wooshapp.nl met jouw gegevens. Eerst meer weten? Lees dan verder!

De Woosh! reserveringsmodule
Er mag vanaf 19 mei weer binnen gesport worden met een beperkt aantal personen en genoeg afstand tussen de sporters. Daarom is het belangrijk dat je als vereniging het aantal aanwezigen in de sporthal kan reguleren en dat je in kaart hebt wie er op welk moment in de sporthal aanwezig is geweest.

Badminton Nederland adviseert daarom om de gratis reserveringsmodule van Woosh! te gebruiken. Verenigingen kunnen met dit hulpmiddel hun banen op reservering aanbieden aan hun leden, met als doel veilig en verantwoord te kunnen badmintonnen. Concreet betekent dit dat de vereniging haar banen en tijdsblokken kan beheren vanuit een eigen dashboard. Leden kunnen via de Woosh! app of de unieke reserveringspagina van de vereniging een baan reserveren op de gewenste datum en op een tijdstip dat op dat moment beschikbaar is.

Meer weten over het reserveren van een baan in de Woosh! app? Bekijk dan hier de instructievideo!

Meld jouw vereniging aan!

Om de reserveringsmodule te activeren moet je beheerder zijn van een speellocatie. De persoon binnen jouw vereniging die de speellocatie heeft aangemaakt is automatisch beheerder van de speellocatie en kan direct via het Woosh! dashboard de reserveringsmodule instellen. Deze persoon kan jou in het dashboard ook toevoegen als beheerder. Is er niemand binnen de vereniging beheerder van jullie speellocatie of lukt het niet om een beheerder toe te voegen? Geen paniek! Stuur een mailtje naar info@wooshapp.nl met onderstaande gegevens om beheerder te worden van je eigen speellocatie.

  • Jouw SportID e-mailadres (waarmee je een Woosh! account hebt aangemaakt).
  • Naam van de vereniging.
  • Jouw functie binnen de vereniging.

De Woosh! app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store. Meer weten over Woosh!? Neem een kijkje op www.wooshapp.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×