Terug

Halve finales eindstation voor Caljouw en De Visch Eijbergen

Mark Caljouw en Soraya De Visch Eijbergen zijn er niet in geslaagd de finale te bereiken van respectievelijk de Bitburger Open en de Yonex Hungarian International.

Mark verloor zijn halve finale in drie games van de als vierde geplaatste Hsu Jen Hao uit Taiwan en Soraya wist niet te winnen van de Turkse Neslihan Yigit (als zesde geplaatst).

Mark Caljouw 

Hsu Jen Hao (Taiwan) was in de halve finale de tegenstander van Mark die de eerste game verloor met 15/21 na tot 12/12 nog gelijk te zijn opgegaan. De tweede game was met 21/16 voor Mark, die na de eerste rust afstand wist te nemen van de Taiwanees en hem niet meer terug liet komen. In de derde game leek de Nederlander al vroeg het verschil te maken door een gaatje te slaan, maar Hsu Jen Hao kwam sterk terug, nam een paar punten voorsprong en gaf deze niet meer uit handen: 14/21.

Op weg naar de halve finales wist Caljouw te winnen van twee hoger geplaatste spelers. Zo werd Khosit Pretpradab uit Thailand (WRL-37, achtste geplaatst) met 21/18, 21/23 en 21/14 verslagen en gewonnen van de Europees kampioen en nummer twee geplaatste Engelsman Rajiv Ouseph met 21/16, 11/21, 21/14.

Kijk voor de uitslagen van de Bitburger Open op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Soraya De Visch Eijbergen 

Soraya moest het opnemen tegen Neslihan Yigit uit Turkije.De eerste game ging vrij gemakkelijk naar Neslihan Yigit met 11/21. In de tweede game knokte de Nederlandse voor wat zij waard was, maar werd uiteindelijk net aan verloren met 23/25.

Eerder dit toernooi was Soraya met 21/16, 21/10 nog te sterk voor Martina Repiska uit Slowakije en werd gewonnen van Agnes Korosi uit Hongarije (als achtste geplaatst) met 21/7, 19/21, 21/15 en de Deense Iben Bergstein met 22/20 en 21/9.

Kijk voor de uitslagen van de Yonex Hungarian International op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×