Terug

Help jouw vereniging en word trainer

Bij vrijwel elke badmintonvereniging is behoefte aan vrijwilligers die helpen bij het geven van trainingen aan jeugdgroepen of recreanten. Deze trainingen zorgen bij deze groepen badmintonners voor veel spelplezier en dat maakt het geven van zo'n training niet meteen eenvoudig. Hoe zorg je voor afwisseling in jouw oefenvormen, hoe zorg je dat iedere speler elke week op diens eigen speelniveau oefeningen krijgt? Bovendien heeft niet iedereen het 'automatisch' in zich om voor een groep te staan en oefeningen uit te leggen. Daarom organiseert Badminton Nederland trainersopleiding Sportleider 2 badminton.

Je wordt met de Sportleider 2 badminton opgeleid om jeugd en recreanten training te geven. Zo leer je hoe je voor een groep moet staan en hoe je oefeningen uit kunt leggen en hoe je de basisvaardigheden van badminton op technisch en tactisch vlak aan jouw groep kunt overbrengen. Natuurlijk leer je ook oefeningen maken, waarmee je jouw trainingen leuker en beter kan maken. 

Wil je meer weten over de opleiding Sportleider 2 badminton, kijk hier dan op de website of neem contact op met opleidingen@badminton.nl.

Opleidingen in het najaar
Badminton Nederland organiseert in het najaar weer op diverse locaties in het land de opleiding Sportleider 2 badminton. Inmiddels zijn de opleidingen in Beek en Donk (regio Noord-Brabant), Schagen (regio Noord-Holland)Heerde (regio Centrum) en Breda (regio Noord-Brabant) al begonnen. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor Erica (regio Noord). Voor meer informatie en aanmelden klik op de locaties. Alle trainersopleidingen waarvoor je je kunt aanmelden staan vermeld op de kalender van deze website (om ze allen eenvoudig weer te geven filter op doelgroep>trainers)

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×