Terug

Hoe voorkom je badmintonblessures? Wij zoeken het uit.

Uit onderzoek onder ex-leden van Badminton Nederland in 2015 bleek een blessure de belangrijkste reden voor mensen om te stoppen met badminton. Reden voor Badminton Nederland om dit verder te verkennen en antwoorden te zoeken op vragen als: welke blessures komen veel voor? Wat doen badmintonners om deze blessures te voorkomen? Welke aanpak werkt het beste? En hoe kunnen we clubs en trainers helpen de uitstroom van leden door een blessure te verminderen?

Om deze vragen te beantwoorden werkt Badminton Nederland samen met Maastricht University, met als doel een blessurepreventieprogramma te ontwikkelen. En daarvoor hebben wij jouw hulp nodig! Wij vragen zoveel mogelijk badmintonners (van 18 jaar en ouder) een korte enquête in te vullen, om meer te weten te komen over de achtergrond van blessures en manieren om deze te voorkomen. Ook als je nog nooit een blessure hebt gehad is jouw input waardevol.

Invullen kan tot uiterlijk donderdag 6 oktober a.s. via de volgende link: https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9G0Ci3no8wQXP13

Invullen kost ongeveer 10 minuten. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×