Terug

Indeling Bondscompetitie 2022-2023 online

De indeling van de Bondscompetitie 2022-2023 is gisteren gepubliceerd op badmintonnederland.toernooi.nl.

Op badmintonnederland.toernooi.nl zijn ook de speeldagen en speeltijden ingevoerd. Mochten er speeldagen en speeltijden zijn die niet kloppen dan horen wij dat graag. Dit kan door een e-mail te sturen naar competitie@badminton.nl.

Wedstrijden die binnen de speelweek een andere dag of tijd krijgen kun je gewoon doorgeven en dit wordt dan aangepast. Als er wedstrijden zijn die worden verplaatst naar een reserveweekend dan kan een wedstrijd worden verplaatst op twee manieren:

1. De tegenstander geeft per e-mail akkoord voor het verplaatsen van de wedstrijd.
2. Er is een verklaring van de verhurende instantie dat de accommodatie niet beschikbaar is.

In beide gevallen dient er een akkoord gegeven te worden door de Landelijke Commissie Wedstrijdzaken (LCW). Dit om te voorkomen dat teams in een reserveweekend twee of meer wedstrijden spelen.

Daarnaast is het mogelijk om een wedstrijd te verplaatsen naar een vrije competitie week. Daarvoor is altijd de toestemming nodig van de tegenstander. Ook daarvoor geldt dat de LCW altijd akkoord dient te geven voor het verplaatsen van de wedstrijd.

Invoeren spelers
Het is nu ook mogelijk om de spelers in te voeren in de teams. De spelers dienen voor 31 augustus 2022 te zijn ingevoerd, waarbij in de 1e t/m 9e divisie elk team uit tenminste twee mannelijke en twee vrouwelijke vastspelers bestaat. Let op! Doe dit via de teampagina en dan de optie spelers. Doe dit niet via een opstelling van het wedstrijdformulier want dan worden ze niet gezien als vastspeler van het team. Controleer ook vooraf of de opgegeven spelers nog lid zijn van Badminton Nederland.

Invalranglijst
De invalranglijst voor het invallen van de Derde Divisie tot en met de Eredivisie wordt uiterlijk 31 juli naar de verenigingen gestuurd die uitkomen in de Ere- tot en met Derde Divisie.

Klik hier voor de Bondscompetitie 2022-2023.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×