Terug

Inschrijving Bondscompetitie en Mannencompetitie 2021/2022 open

In januari jl. moesten we door de coronamaatregelen helaas besluiten om de competitie 2020/2021 definitief te beëindigen. De tijd staat echter niet stil en zoals ieder jaar werken we vanaf februari toe naar de start van de nieuwe competitie.

Sinds afgelopen vrijdag 5 maart kunnen er teams ingeschreven worden voor de Bondscompetitie en Mannencompetitie voor het competitieseizoen 2021/2022. De CCP’ers van de verenigingen hebben vrijdag een mail ontvangen met uitleg over de inschrijfprocedure en een bijbehorende handleiding.

Er is voor gekozen om de deadline voor het inschrijven op 8 april te stellen; dit op verzoek van verenigingen die anders, bij een latere datum, problemen ervaren in het huren van de sporthal. Wel gaan we actief alle verenigingen die teams hebben in de competitie benaderen om eventuele knelpunten te achterhalen. Met alle bijzondere gevallen zullen we rekening houden zodat iedere vereniging een goede start kan maken.

Omdat we begrijpen dat er verenigingen twijfelen over het aanmelden van teams hebben we besloten om de deadline om teams zonder kosten terug te trekken te stellen op 1 augustus 2021.

Over de regiocompetities bestaande uit de jeugd- en recreantencompetities volgt binnenkort meer informatie vanuit de regio’s.


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×