Terug

Inschrijving Europese Veteranen Kampioenschappen 2020 geopend

In Kroatië worden van 27 september t/m 4 oktober 2020 de Europese Veteranen Kampioenschappen georganiseerd.

Inschrijving voor de Europese Veteranen Kampioenschappen is mogelijk in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+ en 75+ voor de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel.

Aanmelden kan t/m 31 juli 2020 bij Badminton Nederland.

Klik hier voor het inschrijfformulier en de uitnodiging.

COVID-2019

Graag benadrukken we dat in de uitnodiging het volgende staat over COVID-2019.

Houd er rekening mee dat het toernooi plaatsvindt tijdens de turbulente Covid-19-periode. BADMINTON EUROPE en de Kroatische Badmintonbond zijn niet aansprakelijk voor kosten die door derden zijn gemaakt als gevolg van een annulering van een toernooi.

Als het evenement op korte termijn door de Kroatische autoriteiten wordt geannuleerd, vanwege de Covid-19-situatie, buiten de controle van zowel Badminton Europe als de gastorganisatie, is geen van beiden aansprakelijk voor eventuele reis- of verblijfkosten van spelers / officials voor dit evenement.

Het wordt sterk aanbevolen dat alle deelnemers vliegtickets en hotelkamers met een annuleringsverzekering boeken.

Houd er rekening mee dat de Kroatische badmintonbond het recht heeft om het evenement te annuleren als minder dan 800 spelers deelnemen aan het evenement of als het evenement minder dan 1.200 inzendingen heeft voor de 40-45 evenementen.

Een dergelijke annulering moet uiterlijk 7 augustus 2020 worden bevestigd en alle binnenkomende leden worden op de hoogte gebracht.

In de sporthal, het hotel, vervoer etc. kunnen er nationale of mondiale epidemiologische beperkingen gelden.

Indien van toepassing wordt dergelijke informatie gepubliceerd op de officiële evenementwebsite en verspreid onder de aangekondigde teammanagers.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×