Terug

ISF Gymnasiade Bahrein 2024

ISF Gymnasiade event in Bahrein van 23 tot en met 31 oktober 2024.

De International School Sport Federation (ISF) is opgericht in 1972 en is een internationale non-profit sportorganisatie die optreedt als overkoepelende organisatie en bestuursorgaan voor nationale schoolsportorganisaties over de hele wereld. De ISF organiseert sport- en educatieve evenementen voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

De ISF is sinds 1995 erkend door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en bestaat momenteel uit 134 leden verspreid over de vijf continenten die meer dan 10 evenementen per jaar organiseren en meer dan 30 verschillende sporten in hun competitieprogramma hebben.

Naast de sportevenementen creëert en levert ISF ook onderwijs en capaciteitsopbouwende activiteiten voor leraren lichamelijke opvoeding, nationale schoolsportvertegenwoordigers, coaches, officials en studenten over de hele wereld.Er zal een ISF Gymnasiade events plaatsvinden in Bahrein van 23-31 oktober 2024.

Informatie over Bahrein
Bahrein, officieel het Koninkrijk Bahrein, is een kleine Arabische staat gelegen in een baai aan de zuidwestkust van de Arabische Golf. Het Koninkrijk Bahrein staat bekend om zijn unieke ligging op een eiland, zijn kosmopolitische, ontspannen manier van leven en zijn gevarieerde toeristische aanbod. Met Manama als hoofdstad ontvangt het land gemiddeld 11 miljoen bezoekers per jaar. Hieronder staan de sporten die worden gespeeld bij dit ISF event in Bahrein.

Van 23 tot 31 oktober 2024 zal het grootste ISF-scholieren sportevenement scholieren van
over de hele wereld bijeen om te strijden in 25 verschillende sporten in Manama, Bahrein.

Voor meer informatie of vragen kan je kijken op de website:https://events.isfsports.org/i.Inschrijven kan via: https://isf-eras.org/. Opgeven voor dit event kan nog tot 23 juni 2024.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×