Terug

Kick-off Eredivisie Badminton op 8 september bij DKC in Den Haag

Op zaterdag 8 september a.s. is het zo ver; dan gaat het nieuwe badmintonseizoen 2018/2019 officieel van start met de kick-off van de Eredivisie. DKC in Den Haag is gastheer. DKC belooft een groot spektakel!

De tien eredivisieverenigingen zijn allemaal met hun voorbereidingen begonnen. En, zo hoort het ook. Want bij de start van het seizoen - dit jaar op zaterdag 8 september 2018 - moet iedereen weer op scherp staan.

Zal landskampioen Duinwijck in het komende seizoen voor de 26e keer de landstitel behalen? Of zijn de andere 9 verenigingen in staat tot een grote verrassing?

Badmintonnend Nederland heeft er in ieder geval veel zin in. 

De organisatie bij gastheer DKC in Den Haag laat dan ook weten dat iedereen op zaterdag 8 september vanaf 14.00 uur van harte welkom is in de DKC-hal. De wedstrijden starten om 15.00 uur.

Promotie badmintonsport

Imre Wijers, van de organisatie, laat weten dat de voorbereidingen soepel verlopen. "Er wordt op 5 banen gespeeld. Je kunt dus mooi synchroon de wedstrijden naast elkaar volgen. Het is fantastisch dat alle tien Eredivisieverenigingen op de eerste dag van de competitie al hun wedstrijden in één hal spelen. We hebben er heel veel zin in. Ik denk dat we het hier ook hebben over een ware promotie van onze badmintonsport."

foto: Gaat Duinwijck ná het behalen van de 25e landstitel gewoon op weg naar de 26e landstitel of gooien de negen andere badmintonverenigingen uit de Eredivisie sportieve roet in het eten?

Goed doel

Uiteraard zorgt DKC er voor dat rond etenstijd er goed voor het bekende 'natje en droogje' wordt gezorgd. Bovendien - zo laat DKC weten - wordt er ook aandacht besteed aan een goed doel waarvoor geld wordt ingezameld. De samenwerkende Eredivisieverenigingen zullen tijdens de kick-off geld inzamelen voor KiKa.

Zet deze datum dus in je agenda. 

Heel badmintonnend Nederland is van harte uitgenodigd om op zaterdag 8 september naar Den Haag af te reizen om de feestelijke, vrolijke, spannende en vooral bruisende kick-off van de Eredivisie te beleven.

Landskampioen Duinwijck opent de competitie overigens tegen het thuisspelende DKC. Het gehele programma van zaterdag 8 september zie je HIER.

De feestelijke start van de competitie vindt plaats in Sporthal Hogeveld, Panamaplein 30 in Den Haag. 

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×