Terug

Korting op AirBadminton producten voor Badminton Nederland-verenigingen

Wellicht heb je er al over gelezen in de Badminton Nederland nieuwsbrief of heb je iets voorbij zien komen op een van onze socialmediakanalen. Maar voor het geval je het hebt gemist, het AirBadmintonseizoen 2021 is officieel geopend!

Dit hebben wij gedaan door middel van de lancering van onze gloed nieuwe AirBadminton-promotiefilm.

Wat is er gebeurt de afgelopen maanden?

Wij hebben de afgelopen maanden achter de schermen weer hard gewerkt om van dit jaar weer een mooi AirBadmintonjaar te maken. Met onder andere nieuwe filmpjes, tips & tricks en challenges laten we dit jaar nog meer mensen kennismaken met AirBadminton, dé nieuwe frisse outdoor sport. Ook is er de vernieuwde AirShuttle 2.0. Deze vernieuwde AirShuttle is niet alleen veel beter zichtbaar dan zijn voorganger maar ook de levensduur van de AirShuttle is verbeterd! Verder is er een nieuwe webshop ontwikkeld en is het productaanbod ontzettend uitgebreid.

Korting voor Badminton Nederland-verenigingen

Speciaal voor Badminton Nederland-verenigingen hebben wij in deze nieuwe webshop een B2B-omgeving ingericht. In deze speciale B2B-omgeving kun je als Badminton Nederland-vereniging AirBadmintonproducten bestellen met ten minste 10% korting. Deze korting kan oplopen tot wel 20%! Afgelopen vrijdag heb je van ons een e-mail ontvangen met de instructies hoe in te loggen in deze B2B-omgeving. Mocht je hierover vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag.

Aan de slag met AirBadminton

Wil jij met jouw vereniging aan de slag met AirBadminton? Ga naar www.airbadminton.nl voor meer informatie over AirBadminton en neem een kijkje in onze nieuwe AirBadmintonshop voor ons volledig vernieuwde productaanbod.

Wil je graag starten met AirBadminton maar heb je hierbij hulp nodig? Laat het ons weten via info@airbadminton.nl. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden bij jouw vereniging.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×