Terug

Mahmoud wint Mastertoernooi in Zoetermeer

Het tweeëntigste Victor Conquesto Master-4-6-8 toernooi is een prooi geworden voor Aram Mahmoud. Hiermee heeft hij de laatste drie edities van het toernooi gewonnen.

In het weekend van 30 april en 1 mei werd voor het eerst na twee coronajaren weer het Victor Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi georganiseerd. Met zo’n 230 deelnemers uit binnen- en buitenland en va 330 te spelen partijen was het toernooi zeer goed bezet.

In het mannenenkelspel was Aram Mahmoud, eerder winnaar van het toernooi in 2018 en 2019, als tweede geplaatst. In de finale moest Aram het opnemen tegen Noah Haase. Aram won de finale met 21-11 en 21-4.

In de vrouwenenkel kwamen de twee verwachte finalisten elkaar tegen. Meike Versteeg, als 1e geplaatst, nam het op tegen de als tweede geplaatste Anouk van Wijk. Na een eenvoudige eerste game (21-8) en een spannende tweede game ging de overwinning naar Meike.

In het mannendubbel nam het als tweede geplaatste koppel Dennis Koppen/Timo Stoffelen het op tegen het ongeplaatste koppel Mees Jansen en Russell Muns. De mooiste finale van de dag eindigde met 21-16 en 21-19 in het voordeel van Dennis en Timo.

Het ongeplaatste koppel Alida Chen en de Belgische Ann Knaepen verrasten door het vrouwendubbel voor zich op te eisen. In de finale waren zij met 21-15 en 21-14 te sterk voor het eveneens ongeplaatste koppel Jasmine Paap/Rosalie Teuben.

Het gemengddubbel werd een prooi voor Michiel Kruijt/Alida Chen. Het ongeplaatste koppel won met 21-15 en 21-15 van het als eerste geplaatste koppel Dyon van Wijlick en Eline Eversdijk.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×