Terug

Masterclass behoud vrijwilligers en jeugd

Hoe krijg je meer vrijwilligers actief op de vereniging? Vertrekt de jeugd, in plaats van door te stromen? Hoor je vaak ‘ja, maar’, ‘dat kan niet’, of ‘dat hebben we al eens geprobeerd’, maar wil je uit deze cirkel stappen?

In deze training laat Start2Create je anders kijken naar twee thema's: vrijwilligers en jeugd. Aan de hand van Creatief Denken doe je als deelnemer inspiratie op en kom je met de groep tot niet eerder bedachte concrete plannen voor jouw vereniging. Je kan er de volgende dag meteen mee aan de slag. Je komt letterlijk in beweging, er is veel interactie en je gaat met een glimlach en energie naar huis!

De Masterclass wordt gegeven op 12 september in Beilen door Kyra van Leeuwen en een van haar collega's. Wil je alvast inspiratie opdoen? Kijk dan eens op www.start2create.nl/blog of bekijk de iZine.

Locatie:

Wilhelmina Zalencentrum 
Wilhelminaplein 4,
9411 PC Beilen

Inloop is vanaf 19.00 uur start van de avond is 19.30. Verwachte eindtijd is 21.30.

Start2Create traint sportclubs en sportorganisaties in creatief denken. In diverse trainingen en trajecten zetten we creatief denken in om tot nieuwe oplossingen te komen voor meerdere vraagstukken en uitdagingen. De creatief denken methode zorgt ervoor dat je uit het vaste denken stapt, omdat oordelen worden uitgesteld en vaste denkkaders worden opengebroken. De tools zetten je aan tot anders denken en het komen tot nieuwe inzichten en concrete oplossingen. Praktisch, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Meer informatie: www.start2create.nl

Masterclass behoud vrijwilligers en jeugd

Masterclass behoud vrijwilligers en jeugd

Aanmelden

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×