Terug

Masterclass Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT)

Is jouw vereniging op zoek naar sponsors?

Leveren je pogingen om in contact te komen met potentiële sponsors niets op?

Denk je dat sponsors verbinden aan jullie vereniging niet mogelijk is?

Wil je graag ondersteuning bij het werven van sponsors?

Wil je graag gestructureerd stap voor stap aan de slag?

Is resultaat het enige dat telt?

Dan is de masterclass “Méér sponsors in kortere tijd” wellicht iets voor jou! De methode is ontwikkeld door Team Sportservice en gaat uit van een systematische aanpak voor het werven van sponsoren en het vinden van een win-win situatie. Geen “gunsponsoring” maar een partnership waar beide partijen wat aan hebben. De workshop wordt gegeven door ervaren verenigingsadviseur Niels van Weert.

Tijdens deze masterclass wordt je meegenomen in de stappen die je kunt zetten om succesvol sponsoren te werven én te behouden. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een compleet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

Hulp nodig in de uitvoering?

Naast de masterclass biedt Badminton Nederland in samenwerking met Team sportservice ook de cursus “Meer sponsoren in kortere tijd” aan. Indien je na de masterclass besluit om dit traject te volgen wordt je bij het uitvoeren van iedere stap ondersteund met materialen en coaching. Tijdens de masterclass ontvang je meer informatie over de cursus.

Waar en wanneer

De masterclass vindt plaats op zondag 13 oktober van 10:00-11:30u. De locatie is het Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere

Iedere deelnemer ontvangt een gratis ticket voor de Yonex Dutch Open zodat je na de masterclass naar de finales kunt kijken!

Aanmelden

Wacht niet te lang met aanmelden van vol=vol! Klik hier om je direct aan te melden.

Tip! Kom samen met een collega uit je vereniging. Zo neem je nog meer informatie mee en kun je ook samenwerken in de uitvoering.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×