Terug

Masterclass Sponsorwerving bij de finale Landskampioenschap Eredivisie

Is jouw vereniging op zoek naar sponsors?
Leveren je pogingen om in contact te komen met potentiële sponsors niets op?
Denk je dat sponsors verbinden aan jullie vereniging niet mogelijk is?
Wil je graag ondersteuning bij het werven van sponsors?
Wil je graag gestructureerd stap voor stap aan de slag?
Is resultaat het enige dat telt?

Dan is de masterclass "Méér sponsors in kortere tijd" wellicht iets voor jou! De methode is ontwikkeld door Team Sportservice en gaat uit van een systematische aanpak voor het werven van sponsoren en het vinden van een win-win situatie. De workshop wordt gegeven door ervaren verenigingsadviseur Niels van Weert.

Tijdens deze masterclass wordt je meegenomen in de stappen die je kunt zetten om succesvol sponsoren te werven én te behouden. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een compleet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

Hulp nodig in de uitvoering?

Naast de masterclass biedt Badminton Nederland in samenwerking met Team sportservice ook de cursus "Meer sponsoren in kortere tijd" aan. Indien je na de masterclass besluit om dit traject te volgen wordt je bij het uitvoeren van iedere stap ondersteund met materialen en coaching. Tijdens de masterclass ontvang je meer informatie over de cursus.

Waar en wanneer

De masterclass vindt plaats bij de finale van de eredivisie op 9 maart in de Maaspoort Sports & Events (Marathonloop 1, 5235 AA ’s-Hertogenbosch. De workshop start om 10:00u en is om 11:30 afgelopen.

Combineer de masterclass met een VIP arrangement!

Deelname aan de workshop is kosteloos voor leden van Badminton Nederland. Tevens is het voor deelnemers mogelijk om extra voordelig een VIP arrangement voor de finale eredivisie te nemen. Het VIP arrangement bestaat uit:

11.30 uur Ontvangst met lunch, koffie/thee/drankjes
12.00 uur Welkomstwoord Badminton Nederland en gemeente ’s-Hertogenbosch
12.10 uur Intermezzo: ‘Topbadminton in Nederland’ o.l.v. Alex Nelissen met Victor Anfiloff, Technisch Directeur Badminton Nederland.
13.00 uur Start finale Landskampioenschap

Kosten voor het VIP arrangement zijn voor deelnemers van de masterclass €20,-. Bij aanmelding kun je aangeven of je hier gebruik van wil maken. 

Masterclass sponsorwerving

Masterclass sponsorwerving

Aanmelden

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×