Terug

Meld nieuwe leden aan in december

December is traditie getrouw de maand dat verenigingen en Badminton Nederland de administratie van het lopende jaar afronden. Omdat alle facturen naar de leden al lang de deur uit zijn wachten veel verenigingen met het aanmelden van nieuwe leden tot de start van het nieuwe jaar. Veel verenigingen doen dit zodat zij hen geen factuur meer hoeven sturen voor deze ene maand. Wat veel verenigingen niet weten is dat ze voor alle leden die ze aanmelden in de maand december geen factuur ontvangen van Badminton Nederland!

Wij willen jullie dan ook vragen om vooral wel alle nieuwe leden aan te melden in de maand december. Dit omdat er vanuit de overheid wordt gekeken op 31 december hoeveel leden er lid zijn bij een bond. Op basis van het aantal leden ontvangt Badminton Nederland subsidie. Dus hoe meer leden hoe meer subsidie, des te meer kan Badminton Nederland doen voor haar leden!

Niet alleen zijn er voordelen voor Badminton Nederland en haar verenigingen, ook voor leden zit er een voordeel aan om aangemeld te worden:

• kinderen tot en met twaalf jaar doen mee met de racketactie en ontvangen een kortingscode;
• alle leden kunnen gebruik maken van het aanbod van Zilveren Kruis (korting op de zorgpolis);
• leden kunnen inschrijven voor de nieuwe dubbelcompetitie;
• leden kunnen alvast inschrijven voor toernooien.

Mocht je vragen hebben laat het ons dan weten.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×