Terug

Michel Bezuijen treedt af als voorzitter

Voorzitter Michel Bezuijen heeft aangegeven dat hij zich bij de Jaarvergadering op 26 juni 2021 niet herkiesbaar stelt voor een volgende termijn. Bezuijen is sinds 2018 voorzitter van Badminton Nederland, maar heeft door zijn huidige functie als burgemeester van Zoetermeer niet meer voldoende tijd om zijn taak naar wens uit te voeren.

‘’Ik heb geconstateerd dat het voor mij steeds lastiger is geworden de rol als voorzitter op een goede wijze in te vullen. De drukke werkzaamheden maken het voor mij onmogelijk actief betrokken te zijn bij alles wat er binnen Badminton Nederland speelt. Zeker nu competities en evenementen straks weer langzaam kunnen worden opgestart, zal mijn agenda hier nauwelijks ruimte voor bieden. De badmintonsport en Badminton Nederland verdienen een voorzitter die zich volledig en zonder te veel beperkingen kan inzetten. Dit kan ik helaas niet meer waarmaken.’’

Genoegen
Bezuijen kijkt met veel genoegen terug op de afgelopen jaren. ’’In de afgelopen drie jaar heb ik met veel plezier en toewijding als uw voorzitter mogen optreden. Ondanks het feit dat ik niet bekend was met de badmintonsport, heb ik mij vanaf het begin thuis gevoeld. Badminton is een prachtige sport en de contacten met iedereen heb ik altijd als bijzonder prettig en aangenaam ervaren. Uiteraard zal ik de sport met heel veel belangstelling volgen en waar mogelijk badminton promoten. Ik wens u en alle mensen die badminton een warm hart toedragen veel succes toe.’’

Badminton Nederland respecteert het besluit van Bezuijen en is hem zeer dankbaar voor het werk wat hij de afgelopen drie jaar voor de badmintonsport heeft verricht.

Dit betekent dat Badminton Nederland op zoek moet naar een nieuwe voorzitter. Op 26 juni ligt er een voorstel voor een procedure voor het vinden van een opvolger van Bezuijen voor aan de Jaarvergadering.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×