Terug

Milou Lugters verlaat S-1 selectie

De technische staf van Badminton Nederland en Milou Lugters hebben in gezamenlijk overleg besloten dat Milou niet langer deel zal uitmaken van de Nationale S-1 selectie op Papendal.

De 18-jarige Lugters die sinds 2014 deel uitmaakt van de selectie en sinds 2017 fulltime traint op Papendal won samen met Alyssa Tirtosentono de Yonex Estonian Junior, Czech Junior, Irish Junior en samen met Ties van der Lecq heeft ze meerdere finales en halve finales gespeeld op deze Europese toernooien. Milou heeft Nederland vertegenwoordigd op de Wereld -en Europese Jeugdkampioenschappen.

 Milou Lugters zegt: “ Ik heb rust nodig om op een rijtje te zetten wat ik nu wil gaan doen. Mijn studie ben ik aan het afronden, hierbij ben ik al een tijdje werkzaam in de kinderopvang en heb het daar erg naar mijn zin. Daarnaast is een vervolgstudie oppakken ook nog een optie. Badmintonnen blijf ik natuurlijk zeker doen.“

Zaterdag 9 maart zal zij met BC Duinwijck in actie komen in de Finale Eredivisie in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch.

Wij wensen Milou het allerbeste en veel succes voor de toekomst.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×