Terug

Mogen we weer badmintonnen per 1 juli?

Tijdens de persconferentie van de overheid op woensdag 27 mei werd duidelijk dat sportscholen per 1 juli weer open mogen mits zij aan alle richtlijnen kunnen voldoen. Wat dit voor de binnensport betekent was niet meteen duidelijk, maar vanmiddag kwam er positief nieuws.

We mogen per 1 juli weer de zaal in om te badmintonnen, mits we hierbij de 1,5 meter afstand tussen sporters en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het coronavirus zich doorzetten.

Al sinds de persconferentie van 21 april jl. waarbij versoepeling voor de sportsector werd aangekondigd, werken we achter de schermen hard aan het uitwerken van de beoefening van de badmintonsport binnen het ‘nieuwe normaal’. We zijn dan ook erg blij met dit nieuws en gaan direct aan de slag met het bijwerken van ons Badminton Protocol.

Vrijdag plaatsen we weer een nieuwe Badminton & corona update met het laatste nieuws. Verder wachten wij de officiële berichtgeving van NOC*NSF en VWS af.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×