Terug

Mooie bijdrage Schipholfonds voor BC Dynamo Sassem en Bacluvo

In december 2018 heeft Badmintonvereniging Nieuw-Vennep tijdens een clusterbijeenkomst een presentatie gegeven over de vele mogelijkheden van fondsenwerving en hoe zij als vereniging met succes deze mogelijkheden ( zoals het Schipholfonds) hebben benut.

In vervolg op deze bijeenkomst waar BC Dynamo Sassem en Badmintonclub Voorhout (Bacluvo) aanwezig waren hebben beide verenigingen een aanvraag ingediend bij het Schipholfonds en deze aanvraag werd in maart 2019 gehonoreerd met een donatie van € 4386,25 voor een fitlight systeem voor senioren- en jeugdtrainingen Door deze subsidie kunnen beide verenigingen de jeugd interessantere jeugdtrainingen bieden die aansluit bij de huidige belevingswereld van de kinderen.

Schipholfonds

Het Schipholfonds wil sportief bewegen in de omgeving van de luchthaven stimuleren. Zodat zoveel mogelijk mensen van sport en beweging kunnen genieten. Zo levert het Schipholfonds een bijdrage aan gezondheid en vitaliteit, aan integratie en verbroedering. Sportverenigingen in de omgeving van Schiphol kunnen in aanmerking komen voor een donatie van het Schipholfonds. Kijk voor meer info op: https://www.schiphol.nl/nl/schipholfonds/

Foto's via BC Dynamo Sassem en Bacluvo

Dynamo Sassem Lr
A02A5A0F 9370 43Cd A750 A9Ce4B913Fcd
Groep 29 3 Lr

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×