Terug

Nederlanders in actie bij Wereldkampioenschappen 2019

Morgen starten in het Zwitser Basel de Total BWF Wereldkampioenschappen die tot en met zondag 25 augustus 2019 duren en waar op 5 onderdelen onze toppers in actie gaan komen.

Mannenenkel

Mark Caljouw (WRL-33) neemt het morgen in zijn eerste ronde op tegen de als twaalfde geplaatste Kantaphon Wangcharoen (WRL-15) uit Thailand. Eerder dit jaar moest de Nederlands kampioen nog zijn meerdere erkennen in de Thai bij de Yonex Japan Open 2019.

Vrouwenenkel

Nederlands kampioene Soraya De Visch Eijbergen (WRL-64) begint haar WK op dinsdag tegen de Zwitserse Sabrina Jaquet (WRL-48) die van de 6 eerdere ontmoetingen er 4 van Soraya wist te winnen.

Mannendubbel

Het koppel Jelle Maas/ Robin Tabeling (WRL-35) start maandag het toernooi tegen Joshua Magee en Paul Reynolds (WRL-81) uit Ierland.

Vrouwendubbel

Ng Wing Yung en Yeung Nga Ting uit Hong Kong (WRL-40) zijn voor het koppel Selena Piek/ Cheryl Seinen (WRL-25) morgen de eerste tegenstanders in Basel.

Iris Tabeling en haar Zwitserse partner Nadia Fankhauser (WRL-66) nemen het dinsdag op tegen de Thaise vrouwen Phataimas Muenwong en Chayanit Chaladchalam (WRL-31).

Gemengddubbel

Robin Tabeling en Selena Piek (WRL-25) stuiten dinsdag in de eerste ronde op het Indonesische koppel Annisa Saufika/ Ronald Ronald (WRL-33), waar zij eerder bij de Thailand Masters 2019 in twee games van wisten te winnen.

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=F4F75B1C-E72D-4248-865F-8EC38C06F7CB&c=NED

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×