Terug

Nieuw! Marketingplatform voor badmintonverenigingen

Dé online tool van Badminton Nederland om snel en eenvoudig mooi promotiemateriaal voor jouw vereniging te creëren/maken!

De concurrentie op de sportmarkt wordt steeds groter. Mensen kunnen kiezen uit een enorm aanbod van sporten en de verwachtingen van sporters nemen steeds verder toe. Het is daarom erg belangrijker om “het verhaal” van de sport badminton en van jouw vereniging op een professionele wijze in de markt te zetten. Goed promotiemateriaal gaat hier zeker bij helpen!

Het maken van goed promotiemateriaal is voor veel verenigingen een uitdaging. Niet iedere vereniging heeft een vrijwilliger die flyers of materiaal voor online promotie kan ontwerpen en het inhuren van dit soort diensten kan flinke kosten met zich meebrengen.

Met het nieuwe marketingplatform voor badmintonverenigingen kun je gemakkelijk en snel promotiemateriaal maken voor jouw vereniging! Posters, flyers & materiaal voor online promotie kunnen snel worden ontworpen, kunnen worden opgemaakt in de verenigingskleuren en worden voorzien van het verenigingslogo! Indien gewenst kun je offline promotiemateriaal gelijk via het platform bestellen en/of kosteloos downloaden.

Hou maandag 16 september je emailbox (verenigingsnummer@badminton.nl) in de gaten! Je ontvangt namelijk een email waarmee je een account kunt aanmaken. Het marketingplatform is speciaal en alleen voor verenigingen die zijn aangesloten bij Badminton Nederland!

Vragen over het platform? Stuur een e-mail naar Koen Berends via kberends@badminton.nl


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×