Terug

Nieuw: organiseer een toernooitje met Woosh!

Vanaf vandaag is de toernooimodule live! Hierdoor kun je als beheerder van een speellocatie via het dashboard van Woosh! snel en eenvoudig een toernooi opzetten. Dit is natuurlijk ideaal met de versoepelingen die deze week zijn ingegaan. Meer weten? Lees hieronder verder!

De Woosh! app: hét platform voor de badmintonliefhebber
Woosh! is al bekend bij een hoop badmintonverenigingen en ook veel badmintonliefhebbers maken gebruik van Woosh!. Zoals je wellicht al weet, kun je als vereniging al gebruik maken van de reserveringsmodule om banen beschikbaar te stellen voor reserveringen. Daarnaast kunnen Woosh! gebruikers ook hun uitslagen, statistieken en ranglijsten bijhouden. Er zijn al bijna 200 badmintonlocaties en meer dan 1.000 banen te vinden in de Woosh! kaart, waardoor je altijd zicht hebt op een (openbare) baan in de buurt! Naast de reserveringsmodule kun je als beheerder van een speellocatie nu dus ook gebruik maken van de toernooimodule, en zo eenvoudig en snel een toernooitje op zetten.

Direct aan de slag met de toernooimodule? Mail naar info@wooshapp.nl zodat we jou beheerder kunnen maken van jullie verenigingsdashboard, of ga meteen aan de slag als je al beheerder bent.

Zo werkt het opzetten van een toernooi!
Om toegang te krijgen tot de toernooimodule moet je beheerder zijn van een speellocatie. De persoon binnen jouw vereniging die de speellocatie heeft aangemaakt is automatisch beheerder van de speellocatie en kan direct via het Woosh! dashboard een toernooi aanmaken. Diegene kan jou in het dashboard ook toevoegen als beheerder. Is er niemand binnen de vereniging beheerder van jullie speellocatie of lukt het niet om een beheerder toe te voegen? Geen paniek! Stuur een mailtje naar info@wooshapp.nl en geef daarbij onderstaande gegevens door:

  • Jouw SportID e-mailadres (waarmee je een Woosh! account hebt aangemaakt)
  • Naam van de vereniging
  • Jouw functie binnen de vereniging

Wij zorgen dat je zo snel mogelijk toegang krijgt tot jouw verenigingsdashboard.

Een toernooi aanmaken in enkele stappen
Om een toernooi op te zetten log je met jouw SportID in op het Woosh! dashboard. Selecteer vervolgens rechtsboven in beeld jouw speellocatie (vereniging) om aan de slag te gaan. In het menu (links in beeld) klik je op het beker-icoon. Klik vervolgens op ‘Toernooi aanmaken’ en vul alle toernooigegevens in. Per toernooi kun je verschillende onderdelen toevoegen, zodat je binnen een toernooi weer onderscheid kunt maken tussen bijvoorbeeld de spelvormen enkel of dubbel.

Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk deze handleiding voor extra uitleg over de toernooimodule.

Woosh! toernooipagina
Zodra je jouw toernooitje gepubliceerd hebt, wordt deze zichtbaar op deze overzichtspagina. Hier vind je een overzicht van alle geplande Woosh! toernooien. De leden kunnen zich via deze weg eenvoudig aanmelden voor jouw toernooi door deze te selecteren. Goed om te weten: deelnemers van het toernooi moeten zich vooraf even aanmelden (of inloggen als ze al een Woosh! account hebben) om zich in te kunnen schrijven.

Handige informatie: Deelnemers kunnen hun geplande wedstrijden vinden door in de app naar de wedstrijdpagina te gaan en vervolgens op ‘Gepland’ te klikken.

Doorontwikkelingen
We zijn constant bezig Woosh! te ontwikkelen en te optimaliseren. Daarom wordt er begin 2022 verder gewerkt aan de doorontwikkeling van de toernooimodule met een aantal nieuwe opties. Zo kan je in een volgende versie onder andere ook een toernooi organiseren op basis van poules, handmatig de toernooischema’s instellen en een export van de deelnemers maken. Hierdoor maken we de toernooimodule ook geschikt om, naast tijdens trainingsavonden, ook te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie jaarlijkse clubtoernooi.

Is het gebruik van de toernooimodule gratis?
Verenigingen kunnen de toernooimodule voorlopig gratis gebruiken. Op het moment dat de eerste doorontwikkeling in de toernooimodule gedaan is en als de corona maatregelen in zoverre versoepeld zijn dat er weer grootschalige toernooien georganiseerd kunnen worden, krijgen verenigingen nog twee maanden de mogelijkheid om de toernooimodule gratis te gebruiken. Zo krijg je als vereniging de tijd om erachter te komen hoe de toernooimodule werkt en of dit iets voor jullie is om in de toekomst vaker te gebruiken. Tot die tijd is deze functie goed te gebruiken tijdens trainingsavonden.

Twee maanden gratis
Na deze twee maanden zullen de kosten voor de toernooimodule € 7,50 per maand zijn. Maak je geen zorgen over onverwachte extra kosten, wij zullen dit nooit ongevraagd in rekening brengen en we zorgen ervoor dat hier duidelijk over gecommuniceerd wordt.

Vragen?
Heb je nog vragen over de toernooimodule, andere vragen met betrekking tot Woosh! of tips over de toernooimodule? Stuur gerust een mailtje naar info@wooshapp.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.wooshapp.nl. De Woosh! app is gratis te downloaden via de App Store of Play Store.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×