Terug

Nieuwe aanbod scholingen NOC*NSF Academie voor Sportkader online!

Van september tot en met december vinden door het hele land meer dan 60 scholingen plaats.

De scholingen hebben ieder hun eigen thema zoals ’Sporters met een verstandelijk beperking’, ‘Vertrouwenscontactpersoon’ en ‘Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag’. Klik hier voor de activiteitenkalender. 

Incompany

Een scholing voor opleiders binnen de bond of trainers, coaches, arbiters of bestuurders voor één of meerdere verenigingen aanvragen? Naast de geplande scholingen op locaties door heel Nederland wordt ook voor gemeenten, sportbonden, verenigingen en andere organisaties de mogelijkheid geboden aan om alle scholingen Incompany aan te vragen.

Het voordeel van Incompany is dat het programma aangepast kan worden naar de behoeften van de aanvrager, de organiserende partij bepaalt wie er deelnemen, praktijkvoorbeelden kunnen sport specifiek zijn, het een kans is om samen te werken met andere sportverenigingen of organisaties uit de omgeving en de deelnemers hebben de kans om te netwerken.

Bekijk ook de Incompany voorwaarden. Hierin staat direct het totaaloverzicht van alle scholingen. Op de website vind je extra informatie over alle scholingen. Om een Incompany aan te vragen, vul je het aanvraagformulier in.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×