Terug

Nieuwe partners voor Badminton Nederland

De afgelopen weken heeft Badminton Nederland mooie resultaten geboekt voor wat betreft het voortzetten van contracten met huidige partners zoals Yonex, NOC*NSF (over marketingrechten)en de gemeente Almere en het vinden van nieuwe partners zoals FZ Forza en VANDEKOLK Hypotheken.

De samenwerking met de Maaspoort Sports & Events was al eerder vastgelegd. Carlton Nederland heeft na 5 jaar besloten de samenwerking met Badminton Nederland te beëindigen.

Hier kort samengevat wat Badminton Nederland en haar partners zijn overeengekomen:

FZ FORZA

Voor 4 jaar één van de belangrijkste partners van Badminton Nederland. FZ FORZA zal kleding leveren voor de spelers en coaches van de Nationale selectie senioren en U19, U17 en U15. Ook is FZ FORZA hoofdsponsor van het NK en materiaal sponsor/leverancier voor de trainingscentra en bij evenementen als de Finale Landskampioenschap Eredivisie, de finale van het bekertoernooi, de NJK en de NK Aangepast Badminton.

VANDEKOLK Hypotheken

Nieuwe eventpartner voor de duur van één jaar (tot en met medio 2018), waarbij VANDEKOLK Hypotheken de nieuwe naamgever wordt van de het nationale bekertoernooi, dat komende seizoen VANDEKOLK Cup zal heten. Daarnaast is VANDEKOLK Hypotheken als partner verbonden aan de Yonex Dutch Open 2017 en de Forza NK 2018.

Yonex

Richt zich voor de vijf jaar op de internationale evenementen in Nederland, de Yonex Dutch Open in Almere en de Yonex Dutch Junior International in Haarlem. Van beide evenementen zal Yonex de naamgever en shuttleleverancier zijn, met als doel het gericht onder de aandacht brengen van de vele Yonex-producten in het bijzonder en de promotie van de badmintonsport in het algemeen.

NOC*NSF

Een samenwerking in het kader van het programma Sponsorpropositie 2017+ op het gebied van marketing, activatie en sponsoring Het doel van deze samenwerking is het behouden en realiseren van meer financiële middelen voor de sport en de gezamenlijke ambitie om van TeamNL een sterk merk te maken, en verder uit te bouwen tot een fan community/platform.

Gemeente Almere

De samenwerking met de gemeente Almere is verlengd t/m 2021. Dat betekent dat de NK en de Dutch Open wederom jaarlijks zullen worden georganiseerd in Topsportcentrum Almere. Tevens wordt het Regionale Training Centrum (RTC) gehuisvest in Topsportcentrum Almere.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×