Terug

Nieuwe voorzitter voor Badminton Nederland

Vandaag heeft de Bondsvergadering van Badminton Nederland unaniem een nieuwe voorzitter gekozen: Michel Bezuijen.

Michel Bezuijen is enthousiast om aan de slag te gaan met zijn medebestuursleden, waaronder de eveneens als nieuw bestuurslid unaniem gekozen Pieter van Soerland. Bestuursleden Ton Wijers (vicevoorzitter), Rémon Verbeek (penningmeester) en Bram Reudink (secretaris a.i.) werd verzocht hun bestuursfunctie te continueren. Zij hebben dit verzoek aanvaard.

Ger Tabeling had vooraf reeds aangegeven zijn bestuurslidmaatschap per 3 februari te zullen neerleggen. Badminton Nederland bedankt hem en ook de in november jl. afgetreden bondsvoorzitter Clemens Wortel voor hun werk de afgelopen jaren en voor de bijdragen die zij geleverd hebben aan Badminton Nederland en het badminton in Nederland.

Blij

'De medewerkers van het bondsbureau en de staf in Papendal zijn blij met het aantreden van dit bestuur en we kijken uit naar de samenwerking', zegt algemeen manager Barbara Mura.

Tijdens de vergadering werden ook het advies van de werkgroep ‘Bestuurlijke kweekvijvers’, en de reglementswijzigingen die de hervorming van de competitie mogelijk maken (het ‘Competitiehuis’) aangenomen. Tevens werd de richting die het bondsbestuur voorstelt voor het project tot aanpassing van het contributiesysteem, goed bevonden.  

Tot slot verwelkomt Badminton Nederland het vandaag gekozen nieuwe lid van de reglementscommissie André Gelauf.

B333Ac29 06C9 4295 98C9 91A8A77323E1
4D07C323 2Dca 462C Af26 8230F0Db99F2
D8Cf38Ef 8389 4634 A687 E8A49675C8C5

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×