Terug

Onderzoek grensoverschrijdend gedrag in badmintonwereld

Binnenkort ontvangen alle leden van Badminton Nederland van 16 jaar en ouder van onderzoeksbureau Centerdata een uitnodiging voor een vragenlijst over grensoverschrijdend gedrag in de sport.

Waar gaat de vragenlijst over?
De vragenlijst is onderdeel van een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag in de sport binnen Badminton Nederland. Er worden vragen gesteld over vervelende ervaringen tijdens het sporten. Het gaat hierbij om emotionele, lichamelijke en seksuele ervaringen. U kunt er altijd voor kiezen om een vraag die u niet wilt beantwoorden over te slaan of om de lijst niet in te vullen.

Wie voert het onderzoek uit?
Het onderzoek wordt uitgevoerd door Centerdata in samenwerking met Badminton Nederland, NOC*NSF en I&O Research.

Waarom dit onderzoek?
De laatste tijd zijn vervelende ervaringen en grensoverschrijdend gedrag in de sport regelmatig in het nieuws. De ervaringen van de turnsters zijn hiervan het bekendste voorbeeld. Badminton Nederland wil graag weten wat de ervaringen binnen de eigen sportzijn. De resultaten kunnen helpen om het beleid aan te passen om grensoverschrijdend gedrag in onze sport tegen te gaan.

Hoe zit het met mijn privacy?
Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Wij zorgen ervoor dat wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan, uw gegevens goed beveiligen en dat uw antwoorden niet tot u te herleiden zijn. Over de resultaten van het onderzoek wordt door I&O Research een rapport geschreven. In dit rapport is geen verband te leggen tussen de resultaten en antwoorden van individuele personen.

Wanneer ontvang ik de vragenlijst?
U ontvangt de vragenlijst tussen 8 en 12 november 2021 van Centerdata. We hopen dat zoveel mogelijk leden de vragenlijst zullen invullen, zodat we met uw antwoorden de sport weer een stukje veiliger kunnen maken!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×