Terug

Open Dag Papendal op zaterdag 7 mei

Op zaterdag 7 mei 2022 kun je een kijkje nemen achter de schermen op Sportcentrum Papendal tijdens de Papendal Open. Tijdens deze feestelijke open dag staan de deuren van Papendal wagenwijd open en ontdek je door middel van workshops, clinics, presentaties en rondleidingen alles over de groei die Papendal de afgelopen 50 jaar heeft meegemaakt.

Tijdens Papendal Open kun je zelf actief aan de slag gaan tijdens sportieve clinics zoals o.a. judo, bmx, en beach handbal! Uiteraard laten wij onze mooie sport ook zien! Er is de mogelijkheid deel te nemen aan een badmintonclinic in de Multisporthal of lekker buiten een AirShuttle te slaan op het AirBadmintonveld.

Benieuwd naar het verhaal van Olympische sporters? Dan ben je van harte welkom bij de live talkshow onder leiding van voormalig Nederlands judoka Edith Bosch. En wie weet heb jij nog wel een meet & greet met jouw favoriete sporter! Ook geven diverse chefkoks een kookworkshop en kun je meegaan in de rondleidingen waar je het TeamNL Centrum goed leert kennen én zie je hoe een sporter traint en woont op Papendal.

De open dag is gratis te bezoeken, maar het is wel noodzakelijk om een (gratis) ticket te bestellen. Mis het niet en kom ook naar deze bijzondere dag!

Reserveer hier jouw gratis ticket(s).

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×