Terug

Personele verandering bij Badminton Nederland

Met ingang van 15 oktober jl. heeft bij Badminton Nederland een personele verandering plaatsgevonden: Erik van de Peppel heeft zijn taken overgedragen aan Paul Peters.

Vertrek Erik van de Peppel

Erik van de Peppel, Manager Opleidingen en Ontmoetingen en contactpersoon voor de regio’s Noord en Noord-Holland, is per 1 oktober jl. uit dienst bij Badminton Nederland. Erik heeft in combinatie met een verhuizing naar het oosten van het land een nieuwe uitdaging gevonden bij BMC Implementatie, maar blijft nog even bij de badmintonsport betrokken.

Tot het einde van het jaar zal Erik nog een aantal werkzaamheden gaan uitvoeren. Hij zal in deze periode zorgdragen voor een goede overdracht van de visie en filosofie van het Masterplan trainers 2017/2020 en de operationele doorontwikkeling van lopende activiteiten uitvoeren (zoals organisatie en inhoud van de cursus Baantrainer en ontwikkeling en organisatie nieuwe bijscholingen) en de interne audit van de trainersopleidingen verzorgen.

Erik was het afgelopen jaar samen met technisch directeur Claus Poulsen betrokken bij het formuleren van de nieuwe visies op badminton, de badmintontrainer en opleidingen van trainers. Badminton Nederland bedankt Erik voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen 9 jaar en wenst hem het allerbeste toe in zijn nieuwe functie.

Welkom Paul Peters

Een deel van de werkzaamheden wordt overgedragen aan Paul Peters.

Paul Peters stelt zich voor: “Paul Peters, 54 jaar, getrouwd en ik heb 3 studerende uitwonende “kinderen”. Ik heb altijd een brede interesse in sport gehad. Dit heeft ertoe geleid dat ik mocht werken bij 3 sportbonden, het Handbal Verbond (3 jaar), de Badminton Bond (6 jaar) en de Atletiekunie (12 jaar). Nu is het tijd voor een 2e periode bij de Badminton Bond. Naast het werken in de sport heb ik ook diverse vrijwillige functies binnen de sport bekleedt, o.a. secretaris van een basketbal vereniging en lid van de kunstgras commissie van een korfbalvereniging. Momenteel ben ik secretaris van de VNV, de landelijke vereniging van vliegvissers.”

Mijn eigen sportieve carrière: 20 jaar competitie als basketballer, daarna ben ik op de fiets gestapt en is dat mijn sport geworden. Ik ben een positief ingestelde organisator die graag een centrale positie inneemt (spin in het web), met vele interne en externe contacten. Op drukke momenten ben ik diegene die het hoofd koel houdt en hoofdzaken van bijzaken onderscheidt. Ik hoop deze eigenschappen ook binnen het werk bij Badminton Nederland goed te kunnen gebruiken.”

Badminton Nederland wenst Paul veel plezier, succes en een mooie tijd toe in zijn nieuwe functie.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×