Terug

Reserveer snel en eenvoudig een baan met Woosh!

Goed nieuws voor badmintonliefhebbers! Vanaf nu kun je eenvoudig een baan reserveren bij jouw vereniging via de gratis ‘Woosh!’ app. Het Woosh! platform is ontwikkeld om verenigingen te ondersteunen bij het verantwoord beschikbaar stellen van hun banen voor leden en niet-leden. Scoor jij binnenkort ook je plek met Woosh?

Reserveren met de Woosh! app

Om een baan te reserveren bij jouw vereniging kun je gebruik maken van de Woosh! app. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. In augustus zal het ook mogelijk zijn om via een webpagina een baan te reserveren.

Inmiddels maken al ruim 40 verenigingen gebruik van het Woosh! reserveringssysteem. Kun je jouw vereniging nog niet vinden? Vertel ze dan over Woosh!, want elke vereniging kan gratis toegang krijgen tot haar eigen reserveringsdashboard.

We mogen weer badmintonnen: Woosh!

Vanaf 1 juli konden sportverenigingen weer de deuren open en leden ontvangen. Barbara Mura (directeur Badminton Nederland) is blij dat er weer in de zaal gebadmintond kan worden: “Er mag weer gebadmintond worden, super! Met het Woosh! Reserveringssysteem willen we onze verenigingen extra ondersteuning bieden om verantwoord weer leden (en niet-leden) te ontvangen. Hierdoor kunnen we verenigingen en leden op een innovatieve manier weer samenbrengen en we hopen dan ook dat onze leden weer in beweging komen, ook in de zaal.”

Reserveer ook een baan!

Krijg jij ook weer zin om te badmintonnen? Een reservering met de Woosh! app is zo gedaan: Zoek jouw vereniging op door in het startscherm op ‘Reserveren’ te klikken, kies de gewenste dag en het tijdstip en selecteer je medespelers. Rond de reservering af en je kunt gaan spelen! Is het nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan onderstaande video:

Let er even op dat je jezelf meldt zodra je op de vereniging bent, om je aanwezigheid te bevestigen. Zodra je dit hebt gedaan kun je met de app ook je scores en speelstatistieken bijhouden. Na het spelen kun je vervolgens de uitslag van het potje delen op social media en je kunt jouw positie in de Woosh!-ranglijst en de ranglijst van jouw eigen vereniging bekijken. Leuk toch?

Meer weten over het Woosh! platform?

Neem een kijkje op www.wooshapp.nl of download snel de app en reserveer een baan. Woosh!

Ben jij bestuurder van een badmintonvereniging en wil je ook graag gebruik maken van het Woosh! reserveringssysteem? Dat kan! Stuur ons even een mailtje naar info@wooshapp.nl. Voeg ook alvast jullie vereniging toe als speellocatie aan de Woosh! app door via de kaart rechtsonder te klikken op het locatie plus-icoon. Toegang tot jullie eigen verenigingsdashboard is gratis.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×