Terug

Reserveringssysteem voor badmintonverenigingen in ontwikkeling

Naar aanleiding van alle maatregelen en de protocollen voor de sport zijn er veel vragen bij ons binnengekomen die veelal gaan over de 1,5 meter samenleving en het gecontroleerd organiseren van onze sport. Een hulpmiddel hierbij is een reserveringssysteem waarin verenigingen hun banen in tijdsblokken kunnen aanbieden aan hun leden met als doel de vereniging zo snel mogelijk, gefaseerd en verantwoord open te stellen.

Wij nemen deze situatie serieus en hebben daarom besloten om in samenwerking met digitaal sportmarketingbureau Sportunity, een reserveringssysteem gratis beschikbaar te stellen voor onze verenigingen. Concreet betekent dit dat de vereniging haar banen en tijdsblokken kan beheren vanuit een eigen dashboard (inlogscherm). Leden kunnen via de bijbehorende app een baan reserveren op het gewenste tijdstip, mits deze beschikbaar is. In een later stadium wordt een betaalfunctie toegevoegd aan het reserveringssysteem, waarmee ook niet-leden een baan kunnen reserveren en direct kunnen betalen via de app.

Het reserveringssysteem biedt ondersteuning voor verenigingen om straks weer verantwoord open te gaan en leden te kunnen ontvangen. Daarnaast biedt het platform in de toekomst kansen om te werken aan een nieuw verdienmodel, naast de huidige lidmaatschapsvormen en het werven van nieuwe leden. Hiermee willen wij verenigingen de mogelijkheid bieden om eigen leden en eventueel ook niet-leden te voorzien in hun behoefte: trainen, vrij spelen of onderlinge wedstrijden spelen en daarmee het verenigingsleven langzaam weer op gang krijgen.

Toegang tot het reserveringssysteem

Vanaf 1 juli is het verplicht om je leden te ontvangen op reservering. Daarom zijn we nu druk bezig met de voorbereidingen om het reserveringssysteem zo snel mogelijk beschikbaar te stellen voor onze verenigingen. Vóór 1 juli zullen wij meer informatie over het reserveringssysteem naar buiten brengen. Het zal dan duidelijk zijn hoe jij je als vereniging kunt aanmelden om straks toegang te krijgen tot dit reserveringssysteem en hoe je jezelf kunt aanmelden voor de webinar dat in juli georganiseerd wordt. Hierin nemen we onze verenigingen mee in de werking van het reserveringsysteem, de bijbehorende app en hun eigen reserveringsdashboard.

Wil jij straks klaar zijn om je leden weer te ontvangen?

Houd onze berichtgeving goed in de gaten, dan ben jij straks de eerste die klaar is om je leden te ontvangen en weer te starten met badmintonnen!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×