Terug

RSK’s 2020 afgelast

Badminton Nederland heeft besloten om in verband met het coronavirus de Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) in de zeven regio’s dit najaar af te gelasten. In de huidige omstandigheden is het voor de regioteams erg lastig om op een verantwoorde en veilige wijze een RSK te organiseren.

De RSK is in iedere regio jaarlijks een van de hoogtepunten waar veel spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers elkaar ontmoeten. In de huidige situatie is het echter bijna niet mogelijk om een goed RSK te realiseren. Een aantal gemeenten stelt hoge eisen aan het organiseren van evenementen in deze tijd en met minder vrijwilligers die willen/kunnen helpen is dit niet haalbaar.

Een RSK trekt spelers van tientallen verenigingen naar één locatie en dat is nog niet wenselijk. Tijdens de competitie is het aantal mensen in een sporthal lager en zijn de richtlijnen beter te reguleren.

Tot het einde van dit jaar zullen er ook geen landelijk gecoördineerde toernooien plaatsvinden of toernooien worden goedgekeurd door Badminton Nederland. In het najaar bekijken we hoe de coronasituatie evolueert en wat dit betekent voor de toernooien in 2021.

Overige afgelaste toernooien
12 en 13 september het jeugdtoernooi van BC SCC
26 en 27 september het jeugdtoernooi van BC Schollevaar
3 en 4 oktober het jeugdtoernooi van BC Lansingerland
17 oktober toernooi van BC Lansingerland
17 en 18 oktober JM Amersfoort
24 en 25 oktober het tweede jeugdtoernooi van het RJC bij BC Mix
21 en 22 november het derde jeugdtoernooi van het RJC bij BC Delft
19 en 20 december het jeugdtoernooi van BC Didam
19 en 20 december het jeugdtoernooi van BBC ''77RSK

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×