Terug

Samen verenigen: probeer badminton in 10 lessen!

Vanaf oktober 2017 bieden 20 badmintonverenigingen in de Achterhoek en de Liemers allemaal 10 proeflessen aan.

Tijdens deze proeflessen kan kennis worden gemaakt met de badmintonsport en worden de basisslagen en spelregels aangeleerd onder leiding van een gediplomeerde trainer. De proeflessen maken deel uit van de gezamenlijke ledenwerfactie ‘Probeer badminton nu’. Een actie die door Badminton Nederland wordt ondersteund. 

De ervaringen en materialen die voortkomen uit de actie zullen na afloop via Badminton Nederland worden gedeeld en zetten mogelijk ook andere verenigingen aan tot het nemen van gezamenlijke initiatieven om leden te werven en de sport te promoten. Brandpepper is daarnaast bereid gevonden voor verspreiding en promotie van de actie zorg te dragen. Door de krachten te bundelen is het gelukt de kosten voor de actie per vereniging relatief laag houden.

De verenigingen hebben deze week de website www.probeerbadminton.nu gelanceerd waarop te zien is welke verenigingen aan deze actie deelnemen en op welke dagen zij de proeflessen aanbieden. Zo kan iedereen een passende dag/avond en locatie (in de buurt) vinden. Volgende week zullen in de regio maar liefst 130.000 flyers worden verspreid om de actie bij de inwoners onder de aandacht te brengen. Daarnaast is er een Facebookpagina in het leven geroepen waarop verslag zal worden gedaan van alle activiteiten.

Inschrijven voor de proeflessen kan via de website  www.probeerbadminton.nu tot uiterlijk 30 september 2017.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×