Terug

Samenvatting Bondsvergadering 2 april 2022

Op 2 april jl. vond voor het eerst na lange tijd weer een fysieke bondsvergadering plaats, in Nijkerk. Dit was de eerste bondsvergadering die voorgezeten werd door bondsvoorzitter Jan Helmond. De aanwezigen, afgevaardigden, bondsbestuur en leden van commissies en van de werkorganisatie, hebben elkaar met plezier weer ontmoet

Hoofdpunt van de vergadering was de bespreking van de commerciële activiteiten van Badminton Nederland. Afgevaardigden en bestuur zijn het erover eens dat de al ingeslagen weg om als organisatie te ondernemen ten behoeve van de groei van badminton gewenst is en dat we op die weg verder gaan. Richting de Jaarvergadering zal dit onderwerp verder voorbereid worden. Alle aanwezigen waren tevreden over de manier waarop deze bespreking ging en ze waren het eens met het gevolgde proces en de aanpak vanaf nu.

Verder werd er een stand van zaken gegeven van Topbadminton en van het traject over het herstructureren van de reglementen. Afgevaardigde Paul de Wit deelde met de aanwezigen zijn ontevredenheid over de uitvoering van de afgelopen november aangenomen wijziging van het toernooireglement inzake de aanpassing van de leeftijdscategorieën.

Tot slot is de voorgestelde wijziging van het Competitiereglement geamendeerd aangenomen. Klik hier voor de wijziging of kijk in de eerstvolgende Nieuwsbrief.

Een verslag van deze bondsvergadering zal onderdeel zijn van de stukken van de Jaarvergadering 2022.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×