Terug

Samenwerking RTC Almere en Badminton Topsport Flevoland

Met trots kunnen we zeggen dat de intentie tussen Badminton Nederland en Badminton Topsport Flevoland (BTF) is uitgesproken om een eerste Badminton Hub in Almere te gaan neerzetten.

Een Hub is bedoeld om bestaande talentcentra zoals het Regionale Trainingscentrum (RTC) Almere groter te maken en samen te werken aan talentontwikkeling door middel van aansluiting bij bestaande sterke organisaties (zoals badmintonscholen/academy’s).

De komende maanden zal Badminton Nederland samen met de BTF aan een plan werken hoe het RTC kan integreren bij het bestaande BTF in Almere om samen sterker te worden.

Ook Topsport Flevoland en Gemeente Almere zijn bij dit plan betrokken en steunen deze samenwerking. Ilse Vaessen, manager topbadminton zegt: “Wij zijn van mening dat we samen de talentontwikkeling in Nederland sterker zullen maken en dit begint bij een goede samenwerking en het bundelen van krachten."

Op de foto Rudi Tuijn (Sportservice Flevoland), Martijn Postuma (Almere Kenniscentrum Talent) en Andrew Cornet (BTF) met Ilse Vaessen.


RTC

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×