Terug

Schoolbadminton met Trainers voor de klas in Houten

Badminton Vereniging Houten werkt al jaren mee aan het geven van schoolbadminton in de gemeente Houten, waarbij trainers van BV Houten badmintonlessen geven aan basisschool-kinderen tijdens de gymnastieklessen op school.

In Houten wordt dit geregeld in samenwerking met Sportpunt Houten in het project Trainers voor de klas. Nu de administratieve werkzaamheden (aanmelden scholen, werven trainers en het inroosteren van vraag en aanbod) afgerond zijn, gaan in de periode van februari t/m april 2019 weer honderden Houtense kinderen deelnemen aan de badmintonlessen op school.

De badmintonrackets hiervoor worden geleend bij Badminton Nederland. Dankzij de samenwerking tussen bond, vereniging, scholen en sportpunt is het zo mogelijk om dit jaar aan ruim vijftig groepen van de basisscholen Aventurijn, Klavertje Vier, De Vlinder, De Zevensprong, De Fontein, De Plantage, De Triangel, Het Mozaiek, De Brug en Wereldwijs een gevarieerd badmintonprogramma aan te bieden.

In mei is er voor de scholen ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan het badminton scholen toernooi.

Foto's en verslag BV Houten

Wil jij met jouw vereniging ook badminton aanbieden op scholen bij jullie in de buurt? kijk eens op https://www.badminton.nl/schoo... voor leuke tips en ideeën. 

Foto Bvh1
Foto Bvh2

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×