Terug

Scores bijhouden en speelstatistieken inzien met Woosh!

De Woosh! app is zo’n twee maanden geleden live gegaan en ondertussen hebben bijna 100 verenigingen door heel Nederland zich geregistreerd, waarvan een deel ook al actief gebruik maakt van het reserveringssysteem. Naast het reserveren van een baan kun je met de app ook je scores bijhouden, speelstatistieken inzien en jezelf omhoog spelen in de Woosh! ranglijst of die van jouw eigen club. In dit artikel nemen we je mee in een aantal van deze functionaliteiten.

Badmintonscores vastleggen

Een gewonnen wedstrijd mag natuurlijk niet verloren gaan. Leg daarom je scores vast met gebruik van de Woosh! app. En ook als je een keertje niet wint, want voor je inzet verdien je twee punten die meetellen voor de Woosh! ranglijst of de ranglijst van jouw vereniging. Win je, dan krijg je er nog eens drie punten bij, en bij een gelijkspel één punt. Wanneer je de scores van jouw potjes badminton vastlegt, bijvoorbeeld aan het eind van je trainingsavond, dan kun je na afloop je persoonlijke speelstatistieken inzien in de statistiekenpagina.

Het kan zijn dat jouw vereniging enkel banen heeft toegevoegd die alleen beschikbaar zijn voor reserveringen. In dat geval kun je hier alleen je scores vastleggen door een reservering te plaatsen en op het moment van de reservering het potje te starten. Heeft jouw vereniging ook banen ingesteld die beschikbaar zijn om vrij te spelen, dan kun je hier ook ‘direct spelen’ en je scores vastleggen.

Hoe staat het ervoor met jouw badmintonstatistieken?

Vanaf het moment dat jij jouw eerste scores hebt vastgelegd met de Woosh! app, kun je in de statistiekenpagina (te vinden bij je speelmomenten) jouw statistieken inzien. Zo zie je hoeveel wedstrijden je totaal hebt gespeeld, hoeveel je er daarvan gewonnen en verloren hebt, tegen welke tegenstanders je het meest gespeeld hebt en hoeveel je de afgelopen maanden in beweging bent geweest. Ook kun je door op een wedstrijd te klikken en vervolgens naar links te swipen nog specifiekere statistieken inzien.

Deel je scores op social media

De deelfunctie zorgt ervoor dat jij de uitslag van jouw potje badminton kunt delen met je vrienden of clubgenoten via WhatsApp of andere social media kanalen. Extra leuk om in de groepsapp van je teamgenoten te delen als je weer eens gewonnen hebt natuurlijk! Het delen van het potje kun je direct doen na het afronden van het speelmoment, maar ook de uitslagen van eerdere potjes kun je delen. Hiervoor open je de statistiekenpagina en klik je op het speelmoment dat je wilt delen. Klik vervolgens op het deel-icoon rechts bovenin beeld.

Clubranglijsten in de Woosh! app

Naast de algemene Woosh! ranglijst, waar alle gebruikers in te vinden zijn die minimaal van één potje hun scores vastgelegd hebben, kun je ook de ranglijst van jouw eigen vereniging inzien. Zo kun je op elk moment de positie van jezelf en je clubgenoten inzien. Klim omhoog in de ranglijst door de scores van je potjes badminton met je clubgenoten vast te leggen!

Wil je jouw clubranglijst inzien? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de ranglijstenpagina in de Woosh! app.
2. Swipe naar links om een nieuwe ranglijst toe te voegen.
3. Selecteer jouw vereniging of zoek ‘m op via de zoekbalk.
4. Jouw clubranglijst is nu toegevoegd. Word jij de nummer 1 van de club!?

Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om een vriendenranglijst aan te maken. Dat houdt in dat je zelf een ranglijst kan aanmaken en kan bepalen wie er toegang heeft tot deze ranglijst en in welke periode deze ranglijst actief moet zijn. Dan kun je er eindelijk achter komen wie nou echt de beste badmintonner van jouw vriendengroep is. Nog heel even geduld! Houd de kanalen van Badminton Nederland in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten over het Woosh! platform en wat dit platform voor meerwaarde heeft voor jou of jouw vereniging? Neem een kijkje op www.wooshapp.nl of stuur een mail naar info@wooshapp.nl.

De Woosh! app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×