Terug

21-25 november Scottish Open 2018

​Van woensdag 21 tot en met zondag 25 november vindt in Glasgow de Scottisch Open 2018 plaats. De Scottish Open 2018 open behoort tot de HSBC BWF World tour Super 100 toernooien.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie:

Mannenenkel

Mark Caljouw is als derde geplaatst en heeft de eerste ronde een bye. In de tweede ronde neemt hij het op tegen de Duitser Lars Schaenzler of de Fin Eetu Heino. Nick Fransman heeft ook een bye in de eerste ronde en speelt zijn tweede ronde tegen Kean Yew Loh uit Singapore of Jason Anthony Ho-Shue uit Canada.

Vrouwenenkel

Soraya de Visch Eijbergen zal in haar eerste ronde in actie komen tegen de Duitse Luise Heim.

Mannendubbel

Jelle Maas en Robin Tabeling zijn als tweede geplaatst. Zij zullen hun eerste ronde spelen tegen een koppel uit het kwalificatietoernooi. Jacco Arends en Ruben Jille zijn als zesde geplaatst en en spelen hun eerste ronde tegen de Denen Jeppe Bay / Mikkel Mikkelsen.

Vrouwendubbel

Selena Piek en Cheryl Seinen zijn dit toernooi als tweede geplaatst. Zij komen de eerste ronde in actie tegen Alzbeta Basova / Michaela Fuchsova. Imke van der Aar en Debora Jille spelen hun eerste ronde tegen het Deense koppel Alexandra Boje / Sara Lundgaard.

Gemengddubbel

 In het gemengddubbel komen drie koppels voor Nederland in actie. Selena Piek en Jacco Arends zijn als derde geplaatst en spelen hun eerste ronde tegen de Engelsen Gregory Mairs / Hope Warner. Cheryl Seinen en Robin Tabeling zijn als zevende geplaatst en gaan het opnemen tegen een koppel uit China in de eerste ronde. Imke van der Aar en Ruben Jille zijn niet geplaatst en nemen het op tegen de Fransen Thom Gicquel / Delphine Delrue.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×