Terug

Soraya De Visch Eijbergen verlaat Nationale selectie

Tweevoudig Nederlands kampioene Soraya De Visch Eijbergen heeft aangegeven op korte termijn naar Zwitserland te verhuizen en daardoor geen onderdeel meer uit te maken van de Nationale selectie op Papendal.

Badminton Nederland vindt het jammer dat zij vertrekt, maar respecteert het door Soraya genomen besluit en wenst haar veel succes en geluk toe voor de toekomst.

Hieronder het bericht wat Soraya op haar social media kanalen heeft geplaatst over haar vertrek.


Beste allen,

Ik wil jullie informeren over mijn vertrek uit Nederland om privé redenen. Mijn nabije toekomst start in Zwitserland, waar ik mijn badminton-dromen zal blijven najagen. Het vertrek uit Nederland houdt ook mijn vertrek bij de nationale selectie in. Badminton Nederland respecteert mijn keuze en daar ben ik blij mee. Ik verwacht dat we elkaar in de toekomst nog regelmatig zullen ontmoeten, in ieder geval tijdens de internationale toernooien in Nederland. Als familie-mens zal ik ook regelmatig hier bij mijn familie zijn.
Ik geloof erin dat daar waar een deur gesloten wordt, een andere opengaat. Open voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Iedereen die mij tot nu toe heeft gesteund wil ik heel erg bedanken en ik hoop ook in de toekomst op jullie steun te kunnen rekenen. Een afscheid, voor nu, van Nederland, houdt geen afscheid van jullie allemaal in.  Vanuit Zwitserland als thuishaven zal ik mijn internationale badminton-carrière voortzetten en zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Sorayadevisch Eijbergen 900

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×