Terug

Succesvolle 46ste editie van het Junior Master Gulicktoernooi tijdens Pasen

Tijdens het weekend van 20 en 21 april werd in sporthal Gülick te Tegelen weer het jaarlijkse internationale Junior Master Gulicktoernooi georganiseerd door badmintonclub BC Olympia ’56.

Met in totaal zo'n 100 spelers kende het toernooi een redelijk groot en gevarieerd deelnemersveld. Naast talentvolle jeugdspelers van diverse badmintonscholen en verenigingen uit heel Nederland namen er ook weer een aantal buitenlandse spelers uit Duitsland en Luxemburg aan het toernooi deel.

Vele mooie wedstrijden werden gespeeld maar in veel categorieën waren het uiteindelijk toch de geplaatste spelers die de verwachtingen wisten waar te maken en er met de winst vandoor gingen. In de U11-categorie was het vooral speler Vihaan Shah van BCEhv die er met 1ste prijzen vandoor wist te gaan. Ook speelster Gwyneth Tan van BV Almere bewees in de U13-categorie haar plaatsingen en wist in alle drie de onderdelen de 1ste of 2de plaats te bemachtigen.

Ook voor BC Olympia'56 zelf was er sportief succes met prijzen voor Jules van Wijlick (1ste plaats MD U17 met Bjorn Pellegrom en 1ste plaats ME U17) en de dubbelpartners Mellanie Hoovenstat en Fenna Schrans (2de plaats VD U17). De grootste winnaar van Olympia's eigen selectie is dan toch wel Leonie Rovers (zie foto) met driemaal een 1ste plaats in de U17-onderdelen VE, VD en GD.

We danken alle vrijwilligers voor de fantastische inzet tijdens deze editie en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien op 18 en 19 april 2020 voor de 47ste editie!