Terug

’t Pluumke’67 neemt afscheid van Judith Prinsen en Jeroen Rengelink

Op zondag 9 februari was de laatste wedstrijd van ’t Pluumke’67 team 1 in de competitie 2019/2020.

In de vijfde divisie is dit team als tweede geëindigd en was dit tevens de laatste wedstrijd die Judith en Jeroen in hun badminton carrière speelden.

Wegens blessure leed heeft Judith besloten noodgedwongen te stoppen met badminton, dit tot verdriet van haar teamgenootjes en ’t Pluumke’67.

Jeroen gaf aan dat na vele jaren badminton hij tijd vrij wil maken voor zijn andere hobby’s.Op zijn 8ste jaar is Jeroen begonnen met badmintonnen en heeft dit 36 jaar volgehouden bij ’t Pluumke’67.

Natuurlijk is dit een prachtig resultaat, maar wat het helemaal bijzonder is, is dat hij maar liefst 24! jaar in het eerste team gespeeld heeft. Dit was voor het bestuur een goede reden om hier extra aandacht aan te besteden.

Omdat dit zo bijzonder is heeft Badminton Nederland zich bereid gevonden om een mooie oorkonde te maken voor Jeroen.In de hal had het bestuur een grote banner opgehangen en was er een oproep gedaan aan supporters om te komen kijken.Ook was RTV Slingeland, de plaatselijke omroep, aanwezig om een mooie uitzending te maken en dit op tv en in de media uit te zenden.

Na zijn laatste game nam de voorzitter van ’t Pluumke’67 even het woord om Jeroen te bedanken voor zijn jarenlange inzet in team 1.Tevens overhandigde hij Jeroen een collage waarin de oorkonde van Badminton Nederland, het laatste en allereerste wedstrijdformulier waarin hij in team 1 gespeeld heeft.

Namens team 1 nam teamcaptain Niek Cornelissen het woord in de kantine en met een emotionele speech bedankte hij Jeroen voor alles wat hij gedaan en betekend heeft in team 1.

Op de website www.tpluumke67.nl is een mooie reportage te zien van zijn afscheidswedstrijd bij ’t Pluumke’67

Verslag en foto's Badmintonclub 't Pluumke'67 Winterswijk


Overhandiging Oorkonde
Oorkonde
Jeroen En Vera

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×