Terug

Team Flagship Best e.o. organiseert succesvolle 2de clusterbijeenkomst

Zaterdag 17 april 2016 organiseerde Team Flagship Best e.o. hun tweede clusterbijeenkomst. In Sporthal de Blaak werden in de vroege middag 12 verschillende clubs ontvangen voor een korte informele uitleg over de minicompetitie. Tevens konden de clubs de minicompetitie live zien, aangezien BC Reeshof deze middag een aantal thuiswedstrijden speelden.

Na deze korte introductie werd het programma vervolgt in Sportcentrum de Reeshof. Hier gaf het bestuur van de minicompetitie een uitgebreide presentatie. Vanuit de deelnemende clubs was er veel interesse voor deze competitie en is er zelf meegedacht over de toekomst.

Het tweede gedeelte van de middag stond in het thema van de doorstroom van jeugdspelers naar de senioren. Uit de eerste clusterbijeenkomst is naar voren gekomen dat veel clubs hierover graag wat meer informatie willen en hierover ideeën willen uitwisselen.

Alle verenigingen van het Flagship vertelde in een korte presentatie op welke manier de club hiermee om gaan. Zo vertelde BC Gilze onder andere dat jeugd al op jonge leeftijd worden betrokken bij commissies en vrijwilligerswerk waardoor ze eerder gebonden blijven aan de club.

Nadat de vier verenigingen de tips en tricks met de andere clubs hadden gedeeld zijn er vanuit de zaal nog enkele vragen gesteld en ervaringen gedeeld.

Team flagship Best e.o. vond het een weer een zeer succesvolle en leerzame bijeenkomst en hoopt dat de andere deelnemende verenigingen dit ook zo hebben ervaren. In het nieuwe seizoen zal het Flagship een nieuwe bijeenkomst organiseren met weer andere onderwerpen.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×