Terug

Technisch directeur Victor Anfiloff keert terug naar beachvolleybal

Technisch directeur (TD) Victor Anfiloff keert terug naar het beachvolleybal.

Anfiloff, die sinds 1 oktober 2018 in dienst is, gaat vanaf 1 augustus 2019 aan de slag als bondscoach bij de NEVOBO waarvoor hij eerder ook al ruim negen jaar werkzaam was.

‘Heel jammer dat Victor ons verlaat maar we wensen hem veel plezier en succes met zijn nieuwe baan en bedanken hem voor zijn werk in de afgelopen negen maanden. We zetten het huidige beleid door en zullen uiteraard voor opvolging zorgen waarbij we alle vertrouwen hebben in ons team van coaches voor een optimale begeleiding van onze spelers richting de Olympische Spelen van Tokyo 2020’, aldus directeur Barbara Mura.

Victor Anfiloff zegt: ‘Het was een moeilijk besluit om weg te gaan als TD bij Badminton Nederland, maar bondscoach worden bij het beachvolleybal in een Olympisch jaar is voor mij een droombaan en een kans die ik niet kon laten lopen. De laatste 9 maanden heb ik gezien wat een geweldige sport badminton is en ben geïnspireerd geraakt door de passie van de badmintongemeenschap voor hun sport en de bereidheid samen te werken met elkaar richting de toekomst. Dit zal ik zeker gaan missen. Ik bedank Badminton Nederland voor het vertrouwen en de ruimte die ik gekregen heb in mijn functie van Technisch Directeur.’

Foto Badminton Nederland

Img 3738

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×